Αποστολή- Όραμα-Αξίες

 

stoxoi

 

Αποστολή μας είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στην αγορά του καφέ. Όραμά μας, είναι η αναγνώριση της εταιρείας μας από όλους τους πελάτες, προμηθευτές, εργαζομένους, και γενικότερα όλους τους συνεργάτες της, ως « η καλύτερη εταιρεία στο χώρο» και η αναγνώριση των ανθρώπων της ως «οι ειδικοί του καφέ», μεγιστοποιώντας παράλληλα την απόδοση στους μετόχους, με σεβασμό πάντα στις αξίες μας.

 

 

 

ΑΞΙΕΣ

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

 

Η ποιότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό των προιόντων, των υπηρεσιών και γενικότερα όλης της υποστήριξης που παρέχει η εταιρεία μας.

 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

 

Οι άνθρωποί μας, δουλεύουν σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια εντιμότητας, ειλικρίνειας και συνέπειας.

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

 

Οι άνθρωποί μας, δημιουργούν, εργάζονται και συνεργάζονται ως μια ομάδα, πιστεύοντας όλοι στις ίδιες αξίες με στόχο την επίτευξη της αποστολής και των στόχων μας.

 

ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ

 

Η ηγετική θέση στην αγορά είναι όραμα και επιδίωξή μας, έτσι ώστε να αναγνωρίζεται η εταιρεία μας ως «η καλύτερη εταιρεία» και οι άνθρωποί μας, ως «οι ειδικοί στον καφέ».

 

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ

 

Έχοντας υπόψη μας, τη γενεσιουργό αιτία κάθε επιχείρησης, προσπαθούμε όλοι για την μεγιστοποίηση της απόδοσης στους μετόχους, τηρώντας πάντα και αδιαπραγμάτευτα τις αξίες μας.

 

 

amor danneli dezaan-holland-kakaopor-22-24-1kg-1000g filos royal-chocolate danneli

 

Get Connected facebooktwittergoogle


 

ΣΑΛΚΟ Α.Ε.

Σταδίου 1, Καλοχώρι 57009 Θεσσαλονίκη
T. 2310 751464   F: 2310 753704

δείτε μας στο χάρτη

SYMMETEXOUME HORECA2015 ENG